Notícies

Quim Masferrer engega el Nadal al Centre Comercial Illa Carlemany d'Andorra

14/12/2017
Diari d'Andorra

Quim Masferrer, el Piolet i la Violeta engeguen oficialment el Nadal

L´actor català Quim Masferrer ha estat l´encarregat d´encendre els llums de Nadal a l´Illa Carlemany. L´acte ha escenificat l´inici de la temporada al centre comercial.

Quim Masferrer ha estat la cara coneguda i el convidat per l'Illa Carlemany per encendre enguany els llums de Nadal. L'acte metafòricament significa el començament del Nadal al centre comercial. Abans, l’Andi, el Piolet i la Violeta, els personatges del Club Piolet, han animat els més petits. Tots els assistents també han pogut gaudir de coca i xocolata desfeta per berenar. El pròleg més dolç abans del monòleg que el conegut "Foraster" de TV3 ha fet des de l’escala penjada de l'Illa. Una actuació que han seguit més de 4.000 persones.

"Estic per empadronar-me aquí. A mi m'agrada molt pujar aquí, des de fa anys. Els que som de baix, venir aquí té un punt molt exòtic. La duana fa que sigui molt exòtic tot plegat", assegura. L'actor no ha amagat el seu costat humorístic: "mai no havia fet, una encesa. I no sabia si sabria fer-ho. Quan m'ho van demnara vaig dir, truqueu un electricista, de debò".

Posteriorment, Masferrer ha donat el tret de sortida al Nadal al centre comercial amb l'encesa dels llums. Un moment màgic que ha deixat bocabadats els assistents i que s'ha realitzat després de l'habitual compte enrere. Ara ja es pot tenir llicència per somniar.