Notícies

Estrena del documental 'Molta Merda'

08/06/2018

El documental està protagonitzat per Quim Masferrer

El documental pertany a la campanya de conscienciació “Recicla i guanyaràs” que el Consorci està duent a terme durant tot el curs 2017-2018. Al llarg de prop d’una hora, el popular presentador s’encarrega d’explicar la realitat del reciclatge a la comarca del Maresme i, per extensió, d’arreu de Catalunya.

l Teatre Monumental de Mataró va ser l’escenari, el 14 de juny, de l’estrena del documental “Molta Merda”, produït pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM) i presentat per Quim Masferrer. 

Molta Merda” s’ha rodat i muntat durant els primers cinc mesos de 2018. Compta amb guió de l’escriptor premianenc Pep Bras i la realització de Marc Barceló. Quim Masferrer, que va fer de mestre de cerimònies durant l’acte d’estrena del documental, aportant el seu particular sentit de l’humor i la seva proximitat als ciutadans i ciutadanes, que acaben convertint-se en personatges importants del documental. Diversos tècnics de medi ambient de diferents ajuntaments consorciats del Maresme hi han participat també, en diferents moments del metratge.

Tarda d'estrena

La platea del Teatre Monumental de Mataró es va omplir de ciutadans i autoritats de tota la comarca per veure aquesta producció. Un documental que, al llarg d’aproximadament una hora, s’encarrega d’explicar la realitat del reciclatge a la comarca del Maresme i, per extensió, a tot Catalunya, d’una forma molt amena i pedagògica però al mateix temps rigorosa. El documental està dividit en quatre capítols, que es poden veure de manera independent o que, junts, dibuixen una realitat completa de la gestió de residus.