Notícies

"El Foraster" torna a posar-se en ruta a la recerca dels poblets més petits de Catalunya

09/09/2015
TV3

En la quarta temporada, Quim Masferrer continuarà fent quilòmetres amb la seva "pick-up" taronja per descobrir les històries més entranyables, divertides i curioses del paisatge humà de Catalunya.

A Catalunya hi ha prop de mil pobles i, més de la meitat tenen menys de mil habitants. Així que a "El foraster" encara li queda molt territori per recórrer.
 
Durant 13 nous capítols, anirà del mar a l'alta muntanya, passant per paisatges ben diversos: en coneixerà de vi, de romànics i medievals, de fluvials, amb boscos i amb pantans, valls, muntanyes, paisatges nevats i d'altres de passats per aigua... Anirà a tot arreu on el porti l'atzar perquè, aquesta temporada, "El foraster" torna a tirar els dards. I a cada poble, un repte: disposarà només de 48 hores per endinsar-s'hi i coneixe'n el màxim de persones. Després reunirà tots els veïns al teatre del poble per exposar-los la seva visió personal i divertida del que ha descobert. El resultat és un programa que combina les entrevistes i el monòleg.

Els protagonistes, com sempre, seran les persones més entranyables, curioses, sàvies o divertides de cada poble.