GUERRILLA
PRODUCCIONS

Guerilla Produccions (abans Teatre de Guerrilla) és una companyia dirigida per Quim Masferrer des dels seus origens i que porta treballant exitosament durant gairebé 20 anys a Catalunya, però també per la resta d’Espanya. Fins i tot s’ha donat a conèixer a França i Portugal. Durant aquest període ha estrenat 8 espectacles i quatre d’ells – Somos lo que Somos, Humo, El Charlatán i Tiempo – també s’han estrenat en versió castellana i fet gira per la Península.

Els espectacles de Teatre de Guerrilla són únics pel que fa al seu segell. A partir d’una factura pròpia basada en el món rural i més tancat que podem arribar a imaginar, s’obren a la reflexió d’un món ampli i global. I tot això a partir de la ironia més fina i de l’humor més exigent. Els personatges són estrambòtics per estar tancats en ells mateixos, però creïbles i possibles de trobar a qualsevol bar de poble, o a qualsevol despatx d’un polític.

D’alguna manera, Teatre de Guerrilla capta perfectament al ser humà en les seves dificultats, les seves misèries, per donar-los una sortida tan humorística com higiènica als seus límits.

Les més de 1.500 representacions que han realitzat han permès donar a conèixer el seu inconfusible segell. Pel camí també s’han desenvolupat altres projectes: televisius, teatrals, radiofònics i literaris.