EL GALLARDO ESPAÑOL, nou espectacle d'en Peyu


En Peyu s'ha decantat pel camí fácil aquesta vegada. Per no buscar-se més merders dels que ja té, posa en escena un clàssic de la literatura castellana: El gallardo español de Miguel de Cervantes. Espectacle íntegrament en castellà on l'escenari de l'etern conflicte entre moros i cristians serveix d'excusa per explicar una història d'amor prohibit.

Peyu es carrega tot el pes de l'obra a l'esquena i és el mateix actor qui interpreta a tots els personatges: Alimuzel, Don Fernando, la princesa Arlaxa...Salvant les distàncies i per d'escriure-ho d'una manera gràfica, en Peyu fa a El gallardo español el que feia Lluís Homar a Terra Baixa. Diem 'salvant les distàncies' perquè evidentment Terra Baixa no s'assembla gens a El gallardo español

Qui no entengui l'espectacle o estigui encuriosit per aclarir com s'ha gestat tota la posada en escena podrà quedar-se al posterior col·loqui, on en Peyu, molt amablement, contestarà les preguntes del públic.

Un no és més intel·ligent ni més tonto per anar o no anar al teatre, però sí que és veritat que al que hi va almenys li dóna una aparença de persona culta. Si anar a teatre ja et dóna una certa categoria intel·lectual, quedar-te al posterior col·loqui per intercanviar impressions amb els protagonistes t'envia directament a dalt de tot de la piràmide dels erudits. Quedar-vos al Col·loqui us farà més cultes i més dignes.

GALLARDO ESPAÑOL PEYU
GALLARDO ESPAÑOL PEYU

FITXA ARTÍSTICA


Interpretació:

Peyu

Direcció:

Joan Roura

Ajudant de direcció:

Albert Sayós

Guió:

Peyu i Joan Roura

Disseny de llum:

Dani Tort

Espai sonor:

Oriol Baulenas

Coordinació tècnica:

Logística de Guerrilla

Mecanismes escènics:

Agustí Rovira

Disseny cartell:

Vectorwho

Fotografia cartell:

Pep Duran

Producció:

El Corral de l'humor

Management

Guerrilla Produccions
01.04.2019 PEYU OMPLE EL CIRVIANUM EN LA SEVA ESTRENA
El Teatre Cirvianum en l’estrena de Col·loqui, el nou espectacle d’en Peyu