Pep Plaza

Contractació

PEP A BANDA

La millor música en directe de tots els temps!

En aquest espectacle, ideal per a festes majors i envelats, en Pep Plaza mostra la seva faceta més musical. Peret, Loquillo, Bee gees, Els Pets, Tomeu Penya, Bruce Springsteen, Blaumut, Joan Manel Serrat… Durant gairebé dues hores, l’humorista enllaçarà les imitacions de cançons de tots els temps acompanyat de cinc músics.

I ARA QUÈ MÉS?

Més de seixanta personatges sobre l’escenari. Una hora i mitja plena d’humor.

Després del “I ara que?” ara la gent li pregunta “I ara que més?”, nom del nou espectacle amb nou guió i nous gacs.

Durant més d’una hora i mitja plena d’humor, Pep Plaza interpreta a uns seixanta personatges sobre l’escenari. Entre ells, algunes de les seves imitacions més cèlebres: el propi Pep Guardiola, Eugenio, Quim Monzó, Joan Pera, Boris Izaguirre, Matías Prats, Albert Om o Jordi González. Els polítics tampoc es lliuren de les seves bromes, ja que Plaza també es transforma en Artur Mas, Xavier Trias o Mariano Rajoy.

Encara que afronta l’espectacle en solitari, l’humorista s’acompanya en alguns moments per Miquel Tejada al piano, per complementar les seves imitacions de cantants com Lluís Llach, Dyango, Miguel Ríos, Joan Manuel Serrat o Elvis Presley. El diàleg constant amb el públic és, a més, una part fonamental de l’espectacle.