FLOTADOS

Flotados Cia. David Moreno & Cristina Calleja

Tard o d'hora s'havien de trobar.

David Moreno i Cristina Calleja uneixen la seva sensibilitat en un espectacle màgic i delicat, i evidentment en el seu hàbitat natural, pels aires....

Un piano de cua penjat a 8 metres d ́altura serà la porta al seu mon singular. Una oda a l ́amor, a la superació, als anhels de l ́ésser humà, a la bellesa de la vida. Una trobada entre dos mons on la música serà el llenguatge universal que transformi allò irreal, allò somiat, en un mon on tot és possible.

Parem el mon per un instant i transformem-lo en un lloc per a somiar.

Poesia en estat pur, música, dansa, acrobàcia, vídeo projeccions i llums ens transportaràn a un Univers Únic i apassionant.

ENCANTÍTZA'T!
Vine i FLOTA amb nosaltres.

SINOPSI

Dos personatges, cadascun d ́ells viu en el seu propi mon personal i íntim, creant màgia i il·lusió en cadascun dels seus moviments i accions. Dos mons que sense saber-ho s ́alimenten l ́un de l ́altre, creixen i es transformen per una força que va més enllà de cadascun d ́ells, sense saber d ́on ve ni a on va... ¿com cadascú de nosaltres influïm i transformem les vides dels altres sense saber-ho? El caos donarà lloc al la trobada, una trobada entre els nostres personatges que farà que els seus mons interiors creixin, una oda a l ́amor, a lo bell de la vida, a la trobada entre persones on la música serà el fil conductor que transformi un mon irreal, somiat, en un mon on tot és possible i els somnis esdevenen realitat. ¿M ́acompanyes a crear el nostre univers? Un univers vaixell, un univers lluna, un univers piano... Parem el mon per un instant! Transformem l ́espai urbà en un lloc per somiar, en un Univers únic on la musica, la dansa i el circ il·luminin els ulls de qui ens mira.