15/01/2013

Quim Masferrer, de Teatre de Guerrilla, col·labora amb el Coolturajove

L’actor Quim Masferrer, de Teatre de Guerrilla, va ser a Olot per parlar amb els nois i noies del Club Coolturajove del seu nou espectacle Temps, que obrirà la programació teatral d’aquest 2013 a Olot, el divendres 18 de gener.

La trobada es va fer a l’espai Ideal i hi van assistir una desena de joves. Masferrer va parlar amb els nois i noies sobre l’espectacle però també de la seva feina com a actor, del món de la cultura, de la crisi, del procés d’elaboració d’un text dramatúrgic, del treball col·laboratiu i de la importància de la cultura en la societat.

La voluntat d’accions com aquesta dins el Coolturajove és oferir als seus socis activitats que vagin més enllà de la participació als actes culturals per fer la cultura més propera als joves i despertar al seu interès. A banda, el Coolturajove ofereix descomptes als seus socis en tots els espectacles del Teatre, a les entrades dels Museus i en la compra de productes culturals, entre d’altres.

Pots veure més fotos de l’activitat al Canal Olot Cultura i conèixer el més el club Coolturajove a través del seu web www.coolturajoveolot.cat.

Informació addicional

Comentaris