10/07/2014

Quim Masferrer i Mònica Terribas seran els presentadors de "La Marató" d'aquest any

TV3

La presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio" i exdirectora de TV3, i l'actor i presentador del "El foraster" faran tàndem a "La Marató" del diumenge 14 de desembre, dedicada a les malalties del cor.

"La Marató" d'aquest any ja té presentadors: seran Mònica Terribas i Quim Masferrer. La presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio" i exdirectora de TV3, i l'actor i presentador de l'exitós "El foraster" faran tàndem aquest any.

La cita amb la solidaritat és el diumenge 14 de desembre i estarà dedicada a les malalties del cor, com l'angina de pit, l'infart o les cardiopaties congènites. Aquestes malalties representen el 25% de la mortalitat general a Catalunya: 1 de cada 4 persones moren a causa d'una malaltia del cor.

 Els trastorns que afecten l'òrgan principal de l'aparell circulatori van causar durant el 2011 la mort de 13.000 persones a Catalunya. Dins d'aquest grup de malalties, les cardiopaties isquèmiques -l'infart i l'angina de pit- són les que més morts provoquen, en molts casos de manera sobtada, i representen la primera causa d'insuficiència cardíaca i de pèrdua de qualitat de vida dels pacients.

Informació addicional

Comentaris