19/09/2014

NOTA DE PREMSA:'TEMPS' prorroga a la Sala BARTS de Barcelona

L'espectacle es podrà veure també els dies 28 i 29 de setembre coincidint amb les Festes de la Mercè

Temps, el monòleg protagonitzat per  Quim Masferrer,prorroga a la sala BARTS el 27 i 28 de setembre

 

  • L’espectacle ha tingut un notable èxit de públic en la seva presentació a Barcelona i es presenta dos dies més, durant les Festes de la Mercè. 
  • L’obra estava programada a la sala BARTS fins al dia 21, i compta amb la direcció de Ramon Fontserè i la col·laboració d’El Terrat. 
  • La producció de Teatre de Guerrilla manté l’esperit positiu i recalca la importància de mantenir l’humor fins el final

 Barcelona, 18 de setembre de 2014.

Quim Masferrer allarga un cap de setmana el seu TEMPS a Barcelona. La proposta de República de Guerrilla, que s’ha pogut veure al BARTS del 3 al 21 de setembre gràcies a la col·laboració d’El Terrat, s’allarga un cap de setmana més del que estava previst en dues funcions (dissabte 27 i diumenge 28) que coincidiran amb les festes de la Mercè.

Aquestes dues dates es converteixen doncs en les dues darreres oportunitats per veure TEMPS a Barcelona, una tragicomèdia de la vida i que es construeix des d’una base simple i complicada a la vegada: què faries si et quedessin 90 minuts de vida?  L’obra, amb autoria de Quim Masferrer i interpretada solitàriament pel foraster, ha estat dirigida pel joglar Ramon Fontserè.

El compte enrere de la llibertat absoluta, dels parlaments de sinceritat i del feedback recordatori comença amb l’aixecament del teló. Hora i mitja d’espectacle que capta la cadena de reaccions i d’estats d’ànims que un ésser humà pot tenir al saber que només li queden 90 minuts de vida. Però, fora de tota angoixa, l’obra manté l’esperit positiu i recalca la importància de mantenir constant l’humor. La crítica sarcàstica i la ironia són pilars fonamentals en aquesta producció de diàlegs interns expressats públicament.

Una atmosfera minimalista envolta l’escenari. El contingut guanya descaradament al continent en una baralla escènica on el protagonista és Quim Masferrer. Només ell, acompanyat d’un arriscat format o prenen rellevància els seus moviments i els jocs de so i llum. En conjunt, un nou producte que ha estat fruit del treball de dos grans noms del teatre català. 

Comentaris