25/03/2014

Dietari d'El Foraster. Ja a la llibreries!

El bo i millor d'El foraster, l'èxit televisiu de la temporada

El dietari d’El foraster recorre el paisatge més humà de Catalunya. Amb humor i tendresa, la particular visió d’en Quim Masferrer, el foraster, ens redescobreix tots els racons i les persones més entranyables de cada poble visitat durant el programa.

Una aventura gratificant, farcida de sorpreses, descobertes i persones anònimes que han omplert la part del darrere de la pick-up taronja de records inesborrables. Un dietari personal que també inclou imatges inèdites, fitxes informatives, reflexions de l’autor, secrets del rodatge i del making of i que ens convida a conèixer la nostra geografia més emocional.

Dotze pobles d'onze comarques diferents. Més de 4.000 quilòmetres de distància i més de 250 persones entrevistades. Més de 14 hores de monòlegs i més de 360 hores de material de rodatge. Dotze pobles tan petits que sumats fan un total de 7.619 habitants, menys que la població de Ripoll o la Bisbal d’Empordà.

Visca la bona gent!

 

Quim Masferrer (Sant Feliu de Buixalleu, 1971), director, autor i actor teatral. L'any 1998 va fundar la companyia Teatre de Guerrila. Ha rebut diversos reconeixements, com ara el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes. Habitual als teatres, també ha escrit diversos guions per a programes de ràdio i televisió.

Com a presentador d’El foraster, amb el dietari de rodatge ens convida a conèixer el dia a dia d’aquest programa d’èxit rotund, de públic i de crítica.

Comentaris