Les Dones Sàvies

“Un exercici de transvestisme que va a la velocitat del llamp, tan simple, tan divertit i tan bonic que ens enganxa des del primer minut i ens deixa admirats a cada nova escena” Andreu Gomila – Time Out

Les dones sàvies neix de la inquietud dels actors Ricard Farré i Enric Cambray per a treballar en profunditat una comèdia de tall clàssic després d'haver treballat junts en diferents espectacles d'altres gèneres.

Apareix el seu gust per Molière i per una de les seves grans obres Les dones sàvies responent així a la primera de les inquietuds plantejades a l'hora de començar el projecte. El segon pas és la idea de condensar aquest gran clàssic i aconseguir-lo dur a escena amb tots els personatges, tan femenins com masculins, però només amb els dos actors.

En aquest punt apareix la figura de Lluís Hansen, escriptor, que juntament amb Ricard Farré es posen a treballar en el text amb el desig de crear una dramatúrgia pròpia on el fregolisme escènic i la interpretació en són els pilars fonamentals.

INTÈRPRETS Enric Cambray i Ricard Farré
DRAMATÚRGIA Lluís Hansen i Ricard Farré
PRODUCCIÓ Marina Marcos. El Maldà
ESCENOGRAFIA Enric Romaní
VESTUARI Marc Udina
FOTOGRAFIA May Zircus
COMP.MUSICAL Gerard Sesé 
AJUDANT DIRECCIÓ Júlia Bonjoch
ASS.ESCÈNICA Júlia Barceló
DISTRIBUCIÓ Guerrilla Distribució

Informació addicional